Au început înscrierile pentru BiblioVacanța

Au început înscrierile pentru cea de-a XI-a ediție a proiectului BiblioVacanţa, organizat de Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu”, din Botoșani, care se va desfășura între 5 iulie și 30 august. Doritorii se pot înscrie în perioada 24-30 iunie pe site-ul instituției, http://bibliotecabotosani.ro, în formularul dedicat, direct la sediul Bibliotecii din Calea Națională nr. 64, Secția Centrul de informare comunitară sau la Secretariat.

Pentru a se înscrie cei interesați trebuie să aibă vârsta minimă de 7 ani și permis pentru acces de intrare la bibliotecă.

Cursurile propuse în programul BiblioVacanța de anul acesta sunt următoarele: Matematică, pentru copii cu vârste între 7 și 11 ani, Limba română, 7 – 11 ani, Micii Reporteri, 7 – 13 ani, Clubul colecționarilor, Limba engleză – grupe de începători și avansați, Limba germană – grupe de începători și avansați, Limba italiană – grupe de începători și avansați și Dezvoltare personală, pentru copii cu vârste între 7 și 11 ani. Toate aceste cursuri dedicate copiilor sunt gratuite.

„Inaugurat în anul 2011, programul a devenit o componentă de tradiție a manifestărilor propuse an de an de instituție. BiblioVacanța a cunoscut un succes deosebit în anii anteriori, reușind prin varietatea cursurilor oferite, să satisfacă nevoia de cultură, învățare și petrecere a timpului liber a tuturor participanților”, au transmis reprezentanții instituției.

Informații suplimentare privind proiectul BiblioVacanța 2021 se află pe site-ul http://www.bibliotecabotosani.ro.

Deja ai votat!