Medicul Gheorghe Roşca, condus pe ultimul drum

Medicul ginecolog Gheorghe Roșca, care și-a pus capăt zilelor într-o anexă a gospodăriei, va fi condus astăzi pe ultimul drum. Trupul neînsuflețit al acestuia se află depus la locuința sa din Tulbureni. Aici va avea loc o slujbă, iar ulterior cortegiul funerar va merge spre cimitirul Pacea, unde regretatul medic îşi va duce somnul de veci.

Gheorghe Roșca a fost printre primii șefi de Secție la Maternitatea Botoșani. Acesta a fost găsit fără suflare, marți, de către soţia sa.

Doctorul s-a pensionat în 2013, după peste patru decenii de activitate în cadrul Secției de Obstetrică și Ginecologie Botoșani.

Moartea medicului a îndoliat sistemul sanitar botoşănean, dar şi mii de persoane care i-au fost paciente, sau rude ale acestora. „Un om şi medic deosebit, un suflet ce renunța la odihna și confortul lui pentru a salva mămici, mai ales cele fără bani. A fost și va rămâne minunea ce m-a salvat, ce m-a povățuit înțelept, copilul meu putându-i numele. Drum bun în lumină suflet cald și bun!”, a fost unul dintre sutele de mesaje venite de la botoşăneni pe reţelele de socializare.

Deja ai votat!