Șefi noi la ARR și ANRSC Botoșani, prezentați în ședința Colegiului Prefectural

Agenția Teritorială Nord-Est din cadrul Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC), din care face parte și județul Botoșani, are începând din luna iunie a.c. un nou șef. Este vorba de Alberto Gheorghe Gavrilescu, care lucrează ca expert în cadrul ANRSC din 2008. Economist de profesie, după ce a absolvit cursurile facultății de profil din cadrul Universității „Petre Andrei” din Iași, Alberto Gavrilescu a lucrat din 1994 în cadrul Societății Naționale de Îmbunătățiri Funciare – Sucursala Botoșani, iar zece ani mai târziu a preluat funcția de șef serviciu în cadrul Spitalului de Psihiatrie Botoșani, post pe care l-a ocupat până în 2008. De aici, el a plecat la ANRSC.

Şef nou şi la ARR

Tot de luna trecută, și Agenția teritorială Botoșani a Autorității Rutiere Române are un nou șef în persoana lui Dan Ștefan Pădurariu, fost referent în cadrul instituției, după ce Florin Plian, detașat și împuternicit la conducerea agenției, a fost revocat din funcție. Dan Ștefan Pădurariu a mai ocupat această funcție și în trecut, el fiind angajat în cadrul ARR din 2013.

Numirea în funcție a fost o surpriză pentru că, în declarația de interese completată în iunie 2020 el se declara membru PSD. Licențiat în științe economice, el face parte și din Consiliul de Administrație de la Urban Serv SA, iar în trecut. În perioada 2013 – 2014, a ocupat și funcția de director economic la societatea Parc Industrial Botoșani SA, dar și cea de președinte al CA de la aceeași unitate.

Cei doi au fost prezentați în ședința Colegiului Prefectural de miercuri, 30 iunie a.c., împreună cu Alina Mustiață, noul director general al Casei Asigurărilor de Sănătate Botoșani, și Marin Aostăcioae, noul șef interimar al Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Botoșani.

 

 

Deja ai votat!