miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLocal BTSute de mii de euro pentru un nou sediu al UAMS Mihăileni

Sute de mii de euro pentru un nou sediu al UAMS Mihăileni

Unitatea de Asistență Medico-Socială (UAMS) Mihăileni, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, a scos la licitație un proiect de construire a unui nou sediu. Este vorba de un proiect a cărei valoare totală, inclusiv TVA și cheltuielile neprevăzute, depășește două milioane de lei (n.r. – aproximativ 400.000 de euro), bani asigurați din bugetul local.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

„Suntem datori să asigurăm cele mai bune condiții pentru seniorii aflați în grija personalului unităților de asistență medico-socială aflate în subordinea CJ”, a spus Doina Federovici președintele CJ Botoșani.

La rândul său, vicepreședintele CJ Dorin Birta susține că UAMS Mihăileni are nevoie de un sediu nou, mai ales că este una etalon în privința serviciilor pe care le oferă. „Obiectivul nostru, al Consiliului Județean, este să demarăm și să ducem la bun sfârșit cât mai multe investiții, fie ele în domeniul social, cultural sau cel al infrastructurii. Doar așa vom putea recupera decalajele față de celelalte județe ale țării”, a adăugat Dorin Birta.

La licitația demarată de către UAMS Mihăileni s-au înscris două asocieri de firme, iar procedura de achiziție este pe final.

 

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer fragmentat
21.4 ° C
21.7 °
19.9 °
93 %
2kmh
60 %
mie
29 °
joi
26 °
vin
24 °
sâm
32 °
Dum
36 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...