Altar de lumânări pentru voluntarul mort în accident de motocicletă (video)

Cei care trec în aceste zile prin Orășeni Deal, au parte de o imagine emoționantă. Locul în care s-a petrecut accidentul de motocicletă al tânărului de 27 de ani este plin cu lumânări din partea celor care l-au cunoscut.

Tânărul care a murit, miercuri, în accidentul cumplit de la Orășeni Deal, se numește Liviu-Alex Ababei. Acesta era implicat în mai multe fapte caritabile, în ultima vreme, fiind un apropiat al asociaţiei Grup Civic, având o sensibilitate aparte pentru copiii aflați în suferință și încerca să îi ajute în permanență.

„Îngerii traiesc printre noi înainte de a se înălța la Ceruri. Zbor lin, Alex! Un suflet prea plin de bunătate, iubire, prea repede luat de lângă cei dragi! Dumnezeu să îți dea odihnă și lumină veșnică! Sincere condoleanțe familiei profund îndurerate!”, este mesajul plin de durere al unui cunoscut de-al său.

Părinţii tânărului au primit vestea cumplită în străinătate, ambii fiind stabiliți în Italia, unde sunt la muncă.

Mai multe grupuri de motocicliști, dar și prieteni sau membri ai Grup Civic au făcut un adevărat altar de lumânări la locul cumplitului accident. Zeci de lumânări și candele ard pe o masă din fier forjat, pusă pe marginea drumului, pentru sufletul lui Alex.

Deja ai votat!