Botoşăneancă felicitată de primar pentru simţul civic de care dă dovadă

O doamnă din municipiul Botoşani l-a impresionat pe primarul Cosmin Andrei. Potrivit edilului, Alexandrina Iacob, merită un premiu și admirația noastră, la capitolul „Cetățeanul zilei”, pentru simțul civic de care dă dovadă.

Potrivit edilului, ea deține o proprietate pe Strada Armeană, colț cu Petru Rareș și, pe lângă faptul că are o gospodărie îngrijită, se ocupă și de spațiul din fața casei, domeniu public.

Nu are nicio obligație în acest sens, dar azi am remarcat-o în timp ce vopsea bordurile. Și ca să fie totul perfect, doamna avea și vestă reflectorizantă. Nu am putut să trec pe lângă ea fără a-i strânge mâna și a o felicita. Oameni ca ea sunt rari! Ce bine ar fi dacă orașul nostru ar avea mai mulți cetățeni cu un asemenea simț civic, care nu ar aștepta mereu să vină municipalitatea să facă ceva! Vă felicit din toată inima, stimată doamnă! M-ați impresionat!”, a transmis primarul Cosmin Andrei.

„Facem noi totul şi voi nimic, nu?”

Reacţiile botoşănenilor nu au întârziat să apară. Pe lângă felicitările adresate Alexandrina Iacob, unii botoşăneni le-au reproşat edililor că nu fac mai mult pentru oraş. „Facem noi totul şi voi nimic, nu? Nu sunteți în stare să puneți capace la gurile de canal, să peticiţi măcar gropile din asfalt, nu zic să asfaltați. Când o sa faceți şi voi ceva pentru noi, poate o să ne schimbăm şi noi”, „N-ar fi rău să vopsească şi trecerea de pietoni…” (aluzie la faptul că multe marcaje rutiere nu au fost refăcute – n.r.), „Să punem câțiva mână de la mână să facem strada la Şcoala 10? Dar împărțiți salariul cu noi, ori să îl împartă ăia de la Nova Apaserv”, „Ar trebui ca Asociațiile de proprietari să implice și cetățenii pentru curățarea cartierelor. Se pot căuta soluții în acest sens!”, „Felicitări doamnei, primăria să ia exemplu!„, „Păi face ce ar trebui să faceți voi…ruşine primăria„, sunt câteva dintre mesajele transmise edililor.

Deja ai votat!