Alexandra a fost condusă pe ultimul drum de sute de persoane (video)

Tânăra care a murit pe patul de spital după ce a născut, a fost înmormântată, miercuri la amiază, în Vorona. La slujbă au luat parte, alături de soţul ei şi familie, sute de prieteni, cunoştinţe, colegi de muncă de-ai Alexandrei, dar şi oameni din comună, mişcaţi de tragedia prin care a trecut familia.

Cortegiul funerar a fost alcătuit şi din peste 20 de taxiuri, tânăra lucrând ca dispecer la o companie de taxi din Botoşani.

Alexandra a murit la finele săptămânii trecute, după ce a dat naştere unei fetiţe, iar ea a intrat în comă, din cauze încă neclare. Medicii nu au putut să o stabilizeze, în ciuda eforturilor, aceasta murind la opt zile după naştere, pe secţia de reanimare. Fetiţa tinerei, care a primit nota 2 la naştere, fiind aproape moartă, este în prezent stabilizată, medicii luptând pentru a o salva.

Între timp, mai multe instituţii ale statului, printre care Poliţia, Direcţia de Sănătate Publică, dar şi o comisie din cadrul Spitalului Judeţean, au deschis anchete pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului femeii de 32 de ani.

Deja ai votat!