Colonel de la pompieri implicat într-un accident chiar în faţa ISU (video)

Unul dintre cei mai cunoscuţi ofiţeri din cadrul ISU Botoşani a fost implicat, sâmbătă, într-un accident rutier. Evenimentul a avut loc chiar în faţa locului acestuia de muncă, în intersecţia giratorie din faţa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Colonelul Narcis Jachel se afla în maşina personală, un autoturism marca BMW, condus de soţia acestuia. Cei doi circulau pe trada Împărat Traian, dinspre centru spre gară, în timp ce un Audi A2, care venea dinspre gară, a vrut să vireze stânga, în intersecţie, pentru a se îndrepta spre supermarketul din zonă.

Şoferiţa a încercat să evite impactul, trăgând dreapta de volan, însă a lovit autoturismul Audi în roata din dreapta faţă, după care a lovit bordura de la scuar şi a ajuns pe surafaţa verde. Autoturismul care a provocat incidentul a fost rotit la 180 de grade din violenţa impactului, ajungând cu faţa spre direcţia din care venea.

La faţa locului au ajuns echipaje de pompieri, ambulanţă şi poliţie, însă din fericire nu au fost înregistrate victime omeneşti, iar cele două maşini au fost preluate pe o platformă.

Deja ai votat!