Doi copii răniţi într-un accident la Stăuceni

Doi copii, de cinci şi nouă ani, au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier.

Evenimentul a avut loc la ieșire din localitatea Victoria, comuna Stăuceni, în apropiere de depozitul ecologic de colectare deșeuri a județului. Un tânăr de 22 de ani, aflat la volanul unui autoturism Audi, se îndrepta spre Ştefăneşti. Într-o curbă uşoară la dreapta, în rampă, acesta a pătruns uşor pe contrasens, unde a acroşat în partea laterală o autoutilitară marca Ford, condusă de un bărbat de 39 de ani. Ulterior, autoturismul Audi a ricoşat într-o altă maşină de pe contrasens, o Skoda condusă de un bărbat de 43 de ani, în care se aflau şi cei doi copii, de 5 şi 9 ani..

Maşina din urmă s-a răsturnat pe cupolă, ocupanţii având nevoie de îngrijiri medicale. Spre locul evenimentului au plecat echipaje de Poliție dar și o autospecială cu apă şi spumă și un echipaj SMURD. Cei doi copii, pasageri în Skoda, au fost preluaţi de cadrele medicale şi transportaţi la spital cu mai multe contuzii. „Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Foto Ramona Croitoriu / Radar Botosani

Deja ai votat!