Poliţist înjunghiat la o terasă

Un poliţist aflat în timpul liber pe o terasă din municipiu a fost înjunghiat de un tânăr în urma unui conflict.

Tot mai mulţi botoşăneni înţeleg într-un mod cu totul ieşit din comun ieşirea la o terasă sau într-un club. Dovadă stau valul de incidente la care trebuie să intervină forţele de ordine. Astfel, în doar câteva zile poliţiştii şi jandarmii botoşăneni au fost nevoiţi să intervină în nu mai puţin de patru conflicte, pe cât de violente, pe atât de însângerate. Faptul că atacatorii nu mai ţin cont de absolut nimic stă dovadă şi faptul că una dintre victime a fost chiar un poliţist.

În vârstă de 34 de ani, agentul de poliţie se afla în timpul liber, la o terasă din oraş, duminică seară. La un moment dat, între acesta şi un alt client de la terasă, în vârstă de 24 de ani, a izbucnit un conflict. Când cei doi au ajuns în parcarea din apropierea localului, fără a sta prea mult pe gânduri, tânărul de 24 de ani a scos un briceag şi l-a înjunghiat pe poliţist în zona omoplatului. Ulterior, agresorul s-a făcut nevăzut, părăsind zona. Poliţistul a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale la Urgenţe, din fericire acestuia nefiindu-i atins niciun organ vital.

Ulterior, colegii acestuia au reuşit să îl identifice pe agresor, în dimineaţa zilei de luni acesta fiind dus la Secţia de Psihiatrie, pentru o evaluare de specialitate, ulterior fiind reţinut pentru 24 de ore. „În cauză a fost întocmit un dosar pentru infracţiunea de loviri sau alte violenţe. Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventiva al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani.

 

Deja ai votat!