Rezultate afişate la titularizare

Rezultatele de la concursul de titularizare 2021 au fost publicate marți dimineață, la sediile inspectoratelor școlare și pe site-ul titularizare.edu.ro. Contestațiile se depun la sediile inspectoratelor școlare județene sau se transmit prin mijloace electronice marți, până la ora 21:00 și miercuri, 28 iulie, până la ora 12:00.
Rezultatele pentru judeţul Botoşani pot fi consultate- aici. 
La Botoşani 453 de candidaţi au susţinut proba scrisă, lucrările acestora fiind trimise în centrele de evaluare, stabilite la nivelul Ministerului Educaţiei. Examenul a fost organizat în patru centre, respectiv Școala Gimnazială Nr.10, Școala Gimnazială „Grigore Antipa”, Colegiul Național „A. T. Laurian” Botoșani şi Colegiul National „Mihai Eminescu”.
La nivel naţional proba scrisă s-a desfăşurat în 118 centre de concurs, iar pentru susținerea acesteia s-au înscris 34.120 de candidați, dintre care 5.190 de candidați provin din promoția curentă.
Primele şedinţe publice de repartizare pe posturi vor avea loc la începutul lunii august
Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minim nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minim nota 5 (cinci). Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către Inspectoratul Şcolar Judeţean, în intervalul 4 – 5 august.

La nivelul județului Botoșani sunt disponibile 66 de posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată (40 în mediul urban şi 26 în mediul rural). Cele mai multe posturi vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată vizează următoarele discipline/specializări: 20 posturi de Educatoare/institutor pentru învățământul preșcolar/profesor pentru învățământul preșcolar și 9 posturi de Învățător/institutor pentru învățământul primar/profesor pentru învățământul primar.

Deja ai votat!