Tânără anchetată penal după un accident la beție. S-a izbit cu mașina într-un stâlp

O tânără din comuna Păltiniș s-a izbit cu mașina într-un stâlp, după ce a urcat beată criță la volan. Accidentul a avut loc luni, pe 2 august a.c., pe strada Școlii din orașul Darabani, și s-a soldat numai cu pagube materiale. În schimb, tânără s-a ales cu un dosar penal.

Aflat la volanul unui autoturism, tânăra de 27 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers într-o curbă ușoară, iar mașina a ieșit de pe carosabil și s-a izbit în stâlpul din beton. În urma impactului, autoturismul a fost avariat, însă tânăra a scăpat teafără și nevătămată.

Anunțați despre producerea accidentului, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au ajuns la fața locului și, întrucât dinspre tânără se simțea un miros de băuturi alcoolice, agenții rutieri au testat-o cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Condusă la spital pentru stabilirea alcoolemiei, tânără a fost acuzată de conducere sub influența alcoolului, iar la finalul anchetei riscă să fie trimisă în judecată și să se aleagă cu o condamnare penală. Totodată, până la finalizarea cercetărilor, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, tânăra șoferiță neavând dreptul să mai urce la volan.

 

Deja ai votat!