Directorul DSP va depune jurământul de consilier municipal

Medicul Monica Adăscăliţei, directorul Direcţiei de Sănătate Publică, îşi va începe săptămâna viitoare activitatea de consilier municipal. Primarul Cosmin Andrei a convocat o şedinţă extraordinară a deliberativului local, pe 9 august, care va debuta cu depunerea jurământului de consilier local de către Monica Adăscăliţei.

Oficialul intră în deliberativul local în locul Monicăi Răileanu, consilier liberal, care a demisionat după ce şi-a reluat activitatea în cadrul Cancelariei prefectului Dan Nechifor.

Încă de la validarea mandatului de ales local de către Judecătoria Botoşani, Monica Adăscăliţei a declarat că acest statut este onorant pentru ea. ACeasta este medic în cadrul Serviciului UPU-SMURD Botoşani de aproximativ 14 ani, iar de mai bine de un an coordonează activitatea Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani. „Sper ca în cadrul proiectelor şi hotărârilor Consiliului Local îmi voi putea folosi experienţa şi determinarea pentru ca botoşănenii să beneficieze de servicii cât mai bune, nu doar în sistemul sanitar. Chiar dacă sunt membru PNL, eu am considerat întotdeauna că sănătatea nu are culoare politică şi sunt convinsă că în cadrul şedinţelor de CL vor fi luate cele mai bune decizii pentru botoşăneni”, a mai spus atunci Monica Adăscăliţei.

Acest consiliu local iese în evidenţă şi prin numărul doamnelor consilier. Astfel, din deliberativul local fac parte: Dana Lăzăruc (medic stomatolog), Silvia Diaconu (profesor, fost director al Casei Corpului Didactic), Daniela Trişcă Vicol (profesor, inspector şcolar de matematică) – de la PSD, Ada Macovei (profesor, inspector şcolar general adjunct), Cătălina Lupaşcu (profesor, fost inspector şcolar general adjunct) şi Monica Adăscăliţei (medic, directorul DSP) – de la PNL şi Raluca Curelariu (economist) – de la USR.

Deja ai votat!