O nouă acțiune a polițiștilor în Dorohoi. Zeci de mașini trase pe dreapta și verificate

Polițiștii continuă acțiunile în municipiul Dorohoi. După controalele organizate în cazul taximetriștilor, miercuri, pe 4 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi împreună cu cei din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au acționat în municipiul Dorohoi pentru prevenirea și combaterea infracționalității stradale, precum și a prevenirii violenței domestice.

„În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 40 de persoane, controlate 23 de autovehicule și verificate 14 unități economice. În urma neregulilor constatate au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale în valoare de peste 1.400 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Codului Rutier”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Botoșani.

Au fost, de asemenea, distribuite pliante și afișe în vederea informării populației cu privire la modalitățile de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului și a persoanelor, realizate în cadrul parteneriatului derulat de IPJ Botoșani cu Autoritatea Teritorială de Ordine Publică – Consiliul Județean Botoșani.

 

Deja ai votat!