O femeie din comuna Pomârla a fost dată dispărută

Astăzi, 10 august 2021, polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 66 de ani, din comuna Pomârla, a părăsit domiciliul în data de 9 august a. c., iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.

În urma alertei, polițiștii au declanșat operațiunile de căutare și au solicitat inclusiv sprijinul populației. Potrivit semnalmentelor oferite de membrii familiei, Aurica Ionel are o înălțime de aproximativ 1,64 metri, o greutate de circa 60 de kilograme, are ochii căprui, părul grizonat, tuns scurt. În momentul în care a plecat de acasă, aceasta era îmbrăcată cu o fustă de culoare închisă, bluză albastră, vestă de culoare neagră, basma de culoare vișinie cu motive florale, iar în picioare purta papuci din cauciuc.

„Cetățenii care pot oferi informații cu privire la această persoană, sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, a transmis Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

 

Deja ai votat!