Revoltător! Femeie violată și tâlhărită. Suspecții au fost reținuți de polițiști

Luni, pe 9 august a.c. polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele a doi tineri de 27 și 22 de ani, din județul Vrancea și din județul Botoșani, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie calificată, viol și furt.

„În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că în data de 6 august a.c., cei doi suspecți s-au deplasat la locuința persoanei vătămate, o femeie de 65 de ani, din comuna Văculești și, profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra, tânărul de 22 de ani ar fi întreținut, cu victima, un raport sexual normal. Totodată, tânărul de 27 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri unui bărbat de 67 de ani, care se afla în locuința victimei, împrejurare în care ar fi sustras mai multe bunuri care erau în posesia acestuia, precum și bunuri aparținând femeii”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani.

Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

Deja ai votat!