Agresor sexual încătușat și arestat pentru o lună. A atacat o tânără pe stradă

Bărbatul care a agresat sexual o tânără din municipiul Botoșani, marți seară (n.r. – 10 august a.c.), a rămas după gratii. Reținut în primă fază de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Botoșani, individul, Marius C., în vârstă de 33 de ani, a fost prezentat joi în fața magistraților pentru drepturi și libertăți de la Judecătoria Botoșani, care au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, sub acuzația de agresiune sexuală.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani (…). Respinge cererea formulată de către inculpat, prin apărător, de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar”, se arată în decizia instanței. Măsura nu este definitivă întrucât bărbatul poate formula contestație la Tribunal.

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că, în data de 10 august 2021, acesta, în timp ce se afla pe Aleea Nucului din municipiul Botoșani, ar fi exercitat acte de agresiune sexuală și fizică asupra victimei, o tânără de 22 de ani, care se deplasa în zonă”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani.

Arestarea individului vine după ce în județ au fost înregistrate, în ultima lună, mai multe agresiuni sexuale comise asupra unor tinere sau a unor femei singure.

 

Deja ai votat!