Lansare de carte la Galeriile de Artă „Ștefan Luchian”

Sâmbătă, 21 august, începând cu ora 11.00 va avea loc o lansare de carte la Galeriile de Artă „Ștefan Luchian” din Botoșani. Poetul Cezar C. Viziniuck va prezenta publicului botoșănean volumul de versuri ,,Unde ești, Maria ?ˮ.

Volumul de poezii, apărut la Editura Neuma, Cluj-Napoca, în anul 2018, reprezintă cea de-a treia apariție editorială a poetului. Celelalte două volume sunt „Eu în culori incerte”, 2016 – a cărui lansare a avut loc tot la Galeriile de Artă ,,Ștefan Luchianˮ, pe 3 septembrie 2017 și ,,Maria și mareaˮ, apărut în 2018.

Referindu-se la volumul ,,Unde ești, Maria ?ˮ, editorul clujean Horia Gârbea, menționa: ,,…poetul este abil, sensibil, decupează precis imagini și simboluri care se smulg din banalitate. Ceva din melancolia Cavalerului iluzionat al lui Cervantes se strecoară în versuri și se impune cititorului prin metafore inspirate.ˮ

Evenimentul va fi prezentat de poeta Cristina Prisacariu-Șoptelea.

„Intrare liberă, cu respectarea normelor legale impuse de pandemie: purtarea obligatorie și corectă a măștii și distanțare socială. Vă așteptăm la Galerii!”, au transmis organizatorii.
Deja ai votat!