Familie găsită după un apel pe facebook

Tânăra în vârstă de 34 de ani, din Italia, care își căuta mama la Botoșani, a reuşit să-şi îndeplinească visul după ce și-a găsit familia naturală. Petronela s-a născut pe 24 iulie 1987, în Dorohoi şi a stat la orfelinat până la vârsta de trei ani, când a fost adoptată de doi soți din Italia.

Tânăra ştia că tatăl său nu a recunoscut-o în acte, dar se numea Gheorghe Pavăl, fiind decedat, iar mama sa este Viorica Calancea și bănuia că este din Darabani. „Eu am fost personal în Darabani, dar nu am reușit să îmi găsesc mama, însă am descoperit că tatăl meu este decedat și ar mai fi avut doi copii cu a doua soție pe nume tot Viorica. Chiar dacă nu am fost recunoscută de tatăl biologic și nu mai este în viață aș avea dorința să îl pot vedea măcar într-o fotografie.

Aș dori să menţionez ca semn particular, am sprâncenele ridicate în sus așa zis ( aripi de pasare ) semn pe care l-au moștenit și copiii mei. Scriu cu emoții acestei pagini în speranța că cineva mă va ajuta să îmi găsesc mama si frații. De aceea vă rog să distribuiți anunțul meu în număr cât mai mare, numai cu ajutorul vostru oameni buni sper să reușesc”, a fost mesajul postat de tânără prin intermediul paginii Copiii niciodată uitați ai României.

Din fericire, apelul său nu a rămas fără răspuns și a reușit să își găsească familia naturală din România.

Deja ai votat!