„Tun” de 4.500 de lei la o sală de jocuri de noroc. Casieră prădată în câteva secunde

Angajata unei săli de jocuri de noroc din municipiul Botoșani a fost prădată de un tânăr în vârstă de 19 ani. Furtul a avut loc în numai câteva secunde, interval în care femeia a scăpat de sub ochi poșeta cu bani. Suspectul a fost prins de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, însă anchetatorii au reușit să recupereze numai o parte din suma sustrasă.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani, furtul ar fi avut loc duminică, pe 29 august a.c.. În timp ce se afla în sala de jocuri, individul, profitând de neatenția casierei, o femeie de 36 de ani, i-ar fi sustras din poșetă 4.500 de lei, după care a părăsit incinta localului.

Ulterior, tânărul a fost identificat de către polițiști pe raza municipiului Botoșani, având asupra sa o parte din banii sustrași. „Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, urmând ca în funcție de rezultate să fi dispuse măsuri legale”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Deja ai votat!