spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTJandarmul decedat la domiciliu, plâns de zeci de colegi

Jandarmul decedat la domiciliu, plâns de zeci de colegi

Jandarmii botoşăneni îşi plâng colegul mort fulgerător, în urmă cu două zile. Marius Repca a decedat la domiciliu, în urma unui stop cardio-respirator, provocat de o afecţiune vasculară. Subofiţerul care a lucrat în Jandarmierie mai bine de jumătate din viaţă, timp de 22 de ani, a lăsat în urmă durere şi lacrimi în familie şi în rândul colegilor săi.

Aceştia au postat un mesaj de adio pe reţelele de socializare.

„Pierderea camaradului nostru, Marius Repca, un om sufletist și devotat profesiei sale, a creat o durere profundă, atât în rândul familiei sale, cât și în rândul colegilor săi, care nu îl vor putea uita niciodată.

După o vechime de 22 de ani în slujba cetățenilor, Marius a demonstrat întotdeauna că este un om echilibrat și de bază la fiecare intervenție la care participa, fiind considerat de către colegi, mâna de fier a echipajului de jandarmi din care făcea parte.

Faptul că la vârsta de 44 de ani se moare după ce ai ieșit din tura de 12 ore de la serviciu, ne face pe mulți dintre noi să realizăm că viața e chiar suprizătoare și trebuie să o trăim din plin, pentru că nimeni nu este întrebat când dorește să-și ia rămas bun de la această lume.

Comportamentul său, din timpul misiunilor la care a participat, a demonstrat că a fost un cadru militar cu simțul datoriei, prezență de spirit și inițiativă în toate acțiunile sale.

Colegul nostru, Marius, a plecat mult prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere dar și o soție și două fetițe minunate care mereu îl vor aștepta pe tati acasă. Fie ca bunul Dumnezeu să le poată alina durerea iar lui Marius să-i odihnească sufletul în pace!

Pe bunul nostru coleg, nu-l vom mai caută la telefon sau acasă, de azi înainte îl vom caută doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată.

În semn de prețuire, noi, colegii, din cadrul Detașamentului Mobil de Jandarmi Botoșani, suntem alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui care ne-a fost camarad de nădejde, dar și un bun prieten, pe care cu siguranță NU-L VOM UITA NICIODATĂ!

Marius, esti și vei fi mereu în gândurile noastre!

Trupul neînsuflețit al bunului nostru coleg este depus la Biserica Sfânta Treime, iar înmormântarea va avea loc joi, 2 septembrie, ora 10.00 la Cimitirul Pacea din municipiul Botoșani!

Drum lin către stele, Marius!
Pe vecie, camarazii tai…”

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
8 ° C
11.6 °
7.8 °
91 %
0.6kmh
14 %
joi
18 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...