Clipe de groază la mall: un bătrân a murit sub ochii a zeci de curioși care filmau (video)

Cadrele medicale au fost solicitate, sâmbătă după-amiază, în zona food-court din Uvertura Mall.

Un bătrân de 81 de ani a căzut ca secerat, în timp ce se afla la o masă de la etajul IV al mall-ului.

Din câte se pare, acesta s-a înecat cu o bucată de mâncare și, până să primească ajutor de la ceilalți oameni din jur, s-a sufocat.

Zeci de martori filmau cu telefoanele mobile, în loc să/i dea ajutor, sau stăteau la mese, unde au continuat să mănânce. În cele din urmă, grupul de curioși și gură-cască a fost împrăștiat de angajații de la firma de pază a mall-ului.

La fața locului a ajuns în scurt timp echipajul SMURD cu medic, cadrele medicale începând manevrele de resuscitare imediat, chiar între mese. Bătrânul a fost resuscitat zeci de minute, după care medicii l-au luat și transportat la Urgențe, în speranța că îl vor putea readuce la viață, deși bătrânul nu avea puls. “Din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Probabil a fost o asfixie mecanică, cu un bol alimentar. S-a făcut tot ce e omenește posibil, dar inima nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare”, a spus un medic din cadrul UPU-SMURD.

Și mai tragic este faptul că singura rudă a bătrânului, care se afla în oraș, era nepotul lui, care mâine ar fi trebuit să își serbeze majoratul. Tânărul a fost apelat de cei de la spital, de pe telefonul bătrânului. Ajuns la Urgențe, tânărului i s-a dat vestea cumplită.

 

Deja ai votat!