Moarte cumplită adusă de propriul tractor

În această dimineață, pompierii botoșăneni au fost solicitați să intervină pentru a descarcera o persoană prinsă de un tractor, care s-a răsturnat la marginea unui câmp din județ. Accidentul s-a produs în marginea satului Poiana, în apropiere de Flămânzi.

Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din localitate, conducea un tractor fără cabină, care avea atașat un utilaj de balotat. La un moment dat, din motive necunoscute, tractorul a lovit un mal de pământ, după care s-a ridicat pe roțile din spate și s-a răsturnat peste utilajul pe care îl tracta. Capul bărbatului a fost prins între tractor și utilaj, fiind pur și simplu strivit sub greutatea caroseriei, iar volanul i-a strivit abdomenul şi toracele.

În urma unui apel la 112, la fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi, dar și cei din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială de descarcerare. La locul accidentului a ajuns și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, starea bărbatului fiind una critică, potrivit martorilor. Cadrele medicale au ajuns într-un timp record la fața locului, însă din păcate, pentru victimă nu s-a mai putut face nimic. 

”Din păcate, decesul a fost aproape instantaneu, succesiv unui accident de tractor care a provocat o serie de traumatisme complexe, prin strivire. Nu s-au mai impus manevrele de resuscitare, leziunile fiind incompatibile cu viața”, a precizat medicul primar în medicina de urgență Ramona Elena Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD Botoșani.


Deja ai votat!