sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăLocal BTCursuri de calificare pentru muncitorii din agricultură

Cursuri de calificare pentru muncitorii din agricultură

Specialiștii Direcției pentru Agricultură (DAJ) Botoșani organizează în această perioadă două cursuri destinate botoșănenilor interesați să lucreze în domeniul agricol. „Cursurile se vor organiza pe grupe de câte 15 – 25 de cursanți, în funcție de solicitări și de necesitatea de a respecta normele de distanțare fizică impuse de situația epidemiologică actuală”, a declarat Cristian Delibaș, directorul Direcției pentru Agricultură (DAJ) Botoșani.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Cursurile la care doritorii se pot înscrie până pe 10 septembrie sunt cele de lucrător în cultura plantelor și de lucrător în creșterea animalelor, acestea urmând să înceapă pe 12 septembrie, ora 9.00. Pentru înscrieri, cei interesaţi trebuie să sune la numărul 0231/512033. Cursurile se vor desfășura la sediul DAJ Botoșani.

La aceste cursuri se pot înscrie botoșănenii care au absolvit 12 clase. În timpul celor 360 de ore vor dobândi noțiuni de bază atât teoretice, cât și practice. Sunt utile pentru cei care vor să acceseze fonduri europene, dar și naționale”, a transmis Delibaș.

Acestea au o durată de 360 de ore și se finalizează cu un examen. De asemenea, cursanții vor primi câte o diplomă și un supliment descriptiv (n.r, Certificatul de calificare/absolvire în care se precizează competentele profesionale dobândite).

Formatorii folosiți sunt experți angajați ai Direcției pentru Agricultură, iar practica se va desfășura la unitățile de profil. Cele două cursuri costă 420 de lei, prețul fiind reglementat prin ordin de Ministru.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer fragmentat
27.4 ° C
27.8 °
25.5 °
52 %
1.9kmh
73 %
sâm
32 °
Dum
26 °
lun
30 °
mar
34 °
mie
33 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...