Tânărul care şi-a înjunghiat prietenul în piept a fost arestat (video)

Tânărul de 22 de ani, care şi-a înjunghiat în zona inimii partenerul de pahar, a fost arestat preventiv. Magistraţii botoşăneni au decis că acesta a atentat la viaţa celui pe care l-a înjunghiat, sâmbătă seară, în apropierea unui bar din Ştiubieni, şi astfel va petrece în arest următoarele 30 de zile.

În urma unui apel la 112, sâmbătă seară, poliţiştii au stabilit identitatea celor doi implicaţi, victima fiind un bărbat de 31 de ani, din comuna Știubieni, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar agresorul a fost imediat reținut.

“Persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr de de 22 de ani, din aceeași localitate se află în custodia noastră și a fost condus la sediul poliției. Ulterior, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, iar duminică a fost arestat preventiv”, a precizat agent principal Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Potrivit acesteia, cercetările sunt continuate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor.

Deja ai votat!