Preotul mort în accidentul rutier va fi înmormântat joi

Preotul Ionuț Miorcăneanu, care a murit, duminică, la vârsta de 39 de ani, într-un accident rutier, a fost depus, luni după-amiază, la Biserica „Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil” din localitatea Tudor Vladimirescu, comuna Avrămeni.

Enoriașii și toți cei care l-au cunoscut își pot lua rămas bun de la el până marți la amiază, după care părintele va fi adus la Biserica Pacea, în Botoșani.

Luni seară, la ora 19:00 s-a oficiat slujba pe pomenire, iar marți de la ora 09.00 Sfânta Liturghie. Slujba de înmormântare va fi joi, 30 septembrie.
Moartea preotului Ionuț Miorcăneanu în accidentul rutier de duminică de la Hănești a lăsat fără duhovnic localnicii din două sate din Botoșani. Preotul de 39 de ani slujea nu doar la Biserica „Sfinții Arhangheli Mihail şi Gavriil” din satul Tudor Vladimirescu din comuna Avrămeni, ci și la Biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din localitatea Borolea, comuna Hăneşti.

De altfel, în momentul producerii accidentului de pe drumul județean DJ 282, dintre localitățile Hănești și Vlăsinești, preotul, care locuia în municipiul Botoșani, se întorcea spre casă de la biserica din satul Borolea.

Deja ai votat!