Bărbatul care a fugit de poliție, în stare gravă la spital

Bărbatul care a fugit de poliţie după ce nu a oprit la semnalele unei patrule, se află internat în stare gravă în spital.

În vârstă de 40 de ani, bărbatul din Roma a fost autorul unui accident grav, produs chiar de el. Acesta nu a oprit la semnalele poliţiei, băut fiind şi a accelerat, preţ de cinci kilometri, încercând să scape de urmăritori. În cele din urmă, bărbatul a pierdut controlul volanului şi s-a dat peste cap cu maşina, ajungând pe un câmp la câteva zeci de metri de şosea. Acesta a fost scos de pompieri şi transportat de echipajul SMURD la Urgenţe, ulterior fiind internat pe o secţie de specialitate. „Pacientul a fost internat pe secţia de neurochirurgie a spitalului. După ce a fost examinat imagistic a fost diagnosticat cu fractura D9-L1 la nivelul coloanei dorso-lombare, traumatism vertebro-medular la coloana vertebrală. Starea lui este stabilă, dar se putea să rămână paralizat pe viaţă”, a spus un medic din cadrul SJU.

Potrivit martorilor, poliţiştii care au plecat în urmărirea lui nu accelerat la maxim şi nu au reuşit să îl ajungă din urmă pe distanţa celor cinci kilometri parcurşi. Viteza foarte mare cu care acesta se deplasa a fost şi ceea ce a dus la producerea accidentului.

Deja ai votat!