Tânără botoșăneancă premiată la un festival în Republica Moldova

Tiana Cilibiu, o tânără artistă din Botoșani a obținut un important premiu în cadrul unui concurs desfășurat pe 3 octombrie. Aceasta a obținut Grand Prix în urma participării la Festivalul Internațional Golden Dream, organizat de Armando Gukasyan-președinte al WAPA(World Association of International Arts). Festivalul a avut loc în Republica Moldova.

Competiția a fost o adevărata desfășurare de talente în domeniul vocal, al dansului, al modellingului și al actoriei. Juriul, format din personalități ale lumii artistice, a fost prezidat de Eugenia Ursu, organizatoarea prestigiosului festival din Moldova-Constelația Talentelor. România a fost reprezentată la masa juriului de renumitul compozitor Claudiu Bulete.

Tiana a fost singura concurentă din România care a participat la Festival, reușind să
impresioneze juriul și audiența, obținând astfel Grand Prix la categoria vocal. La doar 11 ani tânăra artistă are un palmares impresionant. În calitate de câștigătoare a Golden Grand Prix–Constelația Necunoscută, ediția a 49-a,Tiana a fost invitată să susțină un recital în weekendul 24-26 septembrie cu ocazia desfășurării ediției jubiliare 50 de ani.
În august, aceasta a lansat cea de-a doua piesă originală-End Now. Piesa este creația surorii sale Ema Cilibiu. Cele două și-au propus realizarea unui album de creații originale. În prezent Tiana pregătește o colaborare internațională cu două artiste renumite.

Premii internaționale obținute de Tiana

Dragostea pentru muzică, talentul şi pregătirea asiduă i-au adus Tianei Cilibiu importante premii internaţionale. La doar zece ani, micuţa artistă din Botoşani şi-a adjudecat distincția INTERNATIONAL ARTIST JUNIOR 2020, la cea de a XIX-a ediţie a Festivalului Universong, organizat în luna noiembrie 2020, în Insulele Canare. De asemenea, anul acesta Tiana a obținut distincția INTERNATIONAL YOUNG BALKAN VOICE 2021 precum și SPECIAL PRIZE FOR EXCELLENCE IN SINGING, în cadrul festivalului „Viva la Musica”, Spania.

Deja ai votat!