Angajat al Poliţiei găsit spânzurat

Descoperire macabră marţi după-amiază, în apropiere de Botoşani. Un bărbat, în vârstă de 56 de ani, a fost găsit fără suflare în podul propriei case, după ce şi-a pus capăt zilelor.

Angajat ca mecanic în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, bărbatul a fost găsit spânzurat cu ajutorul unui ştreang improvizat pe care l-a legat de o grindă. Descoperirea cumplită a fost făcută chiar de soţia acestuia, care a observat că partenerul său lipsea de ceva timp din gospodărie şi era de negăsit. Femeia a văzut scara pusă la gura podului, iar când a urcat, în faţa ochilor i s-a înfăţişat o imagine de coşmar. Imediat aceasta a apelat la ajutorul unui vecin, pentru a-l da jos pe bărbat, după care a sunat la 112. La faţa locului au fost chemate în ajutor cadrele medicale, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea acestuia, decesul survenind de mai mult timp.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă după moartea colegului lor. Potrivit vecinilor, bărbatul era depresiv de mai mult timp, după moartea mamei, însă nu a dat niciodată semne că ar dori să recurgă la un astfel de gest.

Deja ai votat!