Daruri de la Todireni pentru Asociaţia „El rămâne credincios”

Elevii şi cadrele didactice de la Liceul Tehnologic Todireni s-au mobilizat exemplar şi au donat legume şi produse alimentare Asociaţiei Misionare „El rămâne credincios”, condusă de Lutz Noack. Produsele se vor regăsi în bucatele care vor fi pregătite pentru copiii aflaţi în grija acestei asociaţii. Nu este pentru prima dată că elevii şi cadrele didactice din Todireni vin la sediul asociaţiei încărcaţi cu daruri, convinşi fiind că gestul lor va reprezenta un exemplu şi pentru alţi oameni cu suflet mare care vor dori să sprijine această asociaţie.

Liceul Todireni a iniţiat în urmă cu câţiva ani proiectul județean „Carnavalul toamnei”, proiect care include şi o secțiune de voluntariat – strângere de legume și produse alimentare. Coordonatorii proiectului sunt profesorii Carmen Maria Hemen, Cristina Toma, Delia Larisa Apetrei, Pansela Vasiliniuc, Anca Toma, Elena Liliana Braşoveanu.

Liceul Tehnologic Todireni este o școală în care elevii învaţă și despre empatie, implicare şi puterea faptelor bune. Părinții, Primăria, Consiliul Local sunt parteneri reali ai liceului şi aşa reuşim, dincolo de activitatea didactică, să-i implicăm pe elevi în activităţi menite să-i ajute să se dezvolte frumos şi să le arate cât de important este să-i ajutăm pe cei de lângă noi”, a declarat profesorul Carmen Maria Hemen, directorul liceului.

Târg de produse organizat în cadrul aceluiaşi proiect

Potrivit oficialului, copiii au fost foarte darnici. Susținuți de părinți şi coordonați de profesorul de biologie, Delia Larisa Apetrei, ei au adus la şcoală diferite produse, care astăzi au fost donate Asociaţiei „El rămâne credincios”. Asociaţia este partenerul de încredere al liceului, de mai bine de zece ani.

Tot în cadrul proiectului „Carnavalul toamnei” va fi organizat un târg cu produse realizate de elevi. Proiectul mai include secţiunile muzică, dans, poezie, arte plastice, educație tehnologică. „Pentru târgul  toamnei așteptăm colegii și elevii de la școlile din județ să trimită  desene, obiecte de decor etc. care sa aibă ca subiect toamna. Secţiunile muzică, dans, poezie, arte plastice vor avea loc online, din cauza pandemiei de covid”, a concluzionat Carmen Maria Hemen.

Deja ai votat!