Conducere nouă la Serviciul de Ambulanţă

Unul dintre cele mai importante servicii medicale din sistemul sanitar botoşănean are oameni noi în echipa de conducere. Astfel, după ce managerul Liliana Mateciuc şi asistentul şef Neculai Lupaşcu au ieşit la pensie, la începutul lunii, Ministerul Sănătăţii a desemnat un manager interimar.

Este vorba despre medicul Bogdan Ursu, care activează în cadrul instituţiei de mai bine de 15 ani. Acesta a primit un mandat valabil pentru două luni jumătate, de pe 13 octombrie, până pe 31 decembrie 2021, urmând ca apoi ministerul să ia o decizie dacă prelungeşte numirea până la organizarea concursului, sau numeşte o altă persoană. Alături de acesta, în echipa de conducere s-a alăturat şi asistenta Anca Todi, pe poziţia de asistent şef, în timp ce director economic a rămas Cristian Ungurianu, director medical rămâne medicul Mihai Murariu, iar director tehnic inginerul Radu Nechifor. „Avem un corp medical foarte bine închegat, cu o medie de vârstă tânără şi asta ne face să fim cât mai uniţi. Chiar şi personalul angajat pe perioadă determinată s-a integrat foarte bine în echipa noastră şi încercăm să le oferim botoşănenilor servicii medicale cât mai bune şi mai rapide, în funcţie de gravitatea cazurilor, mai ales în aceste perioade extrem de grele”, a spus medicul Bogdan Ursu.

Acesta a fost, în vara acestui an, decorat de către preşedintele Klaus Johannis cu Ordinul Meritul Sanitar în Grad de Cavaler.

Deja ai votat!