Autoturismul din accidentul de la Ripiceni, transformat într-un morman de fiare

Autoturismul marca BMW, implicat în accidentul de la Ripiceni, de sâmbătă noapte, s-a tranformat într-un morman de fiare. Mașina s-a dat de mai multe ori peste cap, ajungând în mijlocul unui lan de porumb, în timp ce ocupanții au fost aruncați la zeci de metri distanță.

Alarma a fost dată spre dimineaţă, când polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe Drumul Național 29 C, între localitățile Ripiceni și Manoleasa a avut loc un accident de circulație soldat cu victime. Echipajul de poliție direcționat la fața locului a stabilit că un tânăr de 28 de ani, din comuna Ripiceni, în timp ce conducea autoturismul din direcția Ripiceni către localitatea Manoleasa, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat decesul a trei tineri de 28, 24 și 22 de ani și vătămarea corporală a altui tânăr de 24 de ani, toți din comuna Ripiceni. Șoferul mașinii era polițist în județul Iași de câțiva ani.

“Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a precizat agent principal Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoșani.


 

 

 

Deja ai votat!