Familie băgată în spital după o manevră imprudentă

Foto arhiva

Doi copii şi doi adulţi au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau s-a dat peste cap, din cauza unui şofer neatent. Accidentul a avut loc sâmbătă, în Prăjeni.

Un tânăr, în vârstă de 37 de ani, din localitate, aflat la volanul unui Audi cu numere de Italia, a încercat să vireze brusc stânga pe un pod, pentru a întoarce maşina. Acesta nu s-a asigurat, însă, şi nu a observat că în acel moment un Volkswagen condus de un bărbat de 36 de ani, din Botoşani, intrase în depăşirea lui. Autoturismul Audi a izbit maşina aflată în depăşire, aruncând-o în şant, unde s-a răsturnat.

În maşina izbită se aflau mama şoferului, de 60 de ani, precum şi o soră a acestuia, de 19 ani şi copii săi, de 7 şi 4 ani, pasageri pe bancheta din spate. În urma accidentului, toată familia a fost răntă, în afară de şofer, cele două femei şi cu minorii fiind preluaţi de ambulanţe şi transporaţi la spital.

Cazul a ajuns şi în atenţia poliţiştilor, care au început o anchetă la faţa locului. „Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

 

Deja ai votat!