Admitere în Jandarmerie cu dovadă anti-Covid. Examenul va avea loc la Colegiul A.T. Laurian

foto arhiva

Botoșănenii care s-au înscris pentru admiterea la Școala de subofițeri jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni vor avea parte de verificări suplimentare. Astfel, sâmbătă, 23 octombrie a.c., se va desfășura proba de verificare a cunoștințelor, iar candidații vor trebui să se prezinte în ziua cu pricina începând cu ora 08.30, la sediul Colegiului Național ,,A.T.Laurian” Botoșani, corp A, intrarea dinspre Biserica catolică.

Atenție însă pentru că, în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2, conform normelor legale în vigoare, la proba de concurs vor avea acces numai candidații vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2, prezintă rezultatul negativ certificat al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore sau prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore.

Totodată, pe durata desfășurării probei, candidații sunt obligați să poarte masca de protecție, astfel încât să le acopere nasul și gura. Toate informațiile referitoare la desfășurarea acestei probe pot fi accesate pe site-ul www.jandarmeriabotosani.ro, la secțiunea Carieră.

 

Deja ai votat!