Trei răniţi după un accident cu fugă

FOTO ARHIVA

Trei botoșăneni, printre care un copil de nouă ani, au ajuns la spital, marți, în urma unui accident rutier produs de un șofer care a părăsit locul faptei. Conducătorul auto, care se afla la volanul unui Volkswagen Touran, nu a fost încă identificat de polițiști.

Accidentul a avut loc pe raza localităţii Ilișești, la ieșirea către Păltinoasa, când şoferul din Touran nu a acordat prioritate de trecere unui Passat condus de R. V., de 44 ani, din comuna botoșăneană Leorda. În urma coliziunii Passat-ul a fost proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat de 31 de ani din Borca, județul Maramureș.

Botoșăneanul, dar și ceilalți pasageri ai mașinii, o femeie de 42 de ani și o fetiță de nouă ani, au fost răniți și transportaţi cu ambulanța la Spitalul Judeţean „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”.

Cei doi șoferi nu erau sub influența băuturilor alcoolice, iar acum oamenii legii îl caută pe șoferul vinovat. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”, şi „părăsirea locului accidentului”.

Deja ai votat!