Bărbatul călcat de camion a murit pe masa de operații (video)

Destin tragic pentru victima accidentului de duminică dimineață, din apropierea Colegiului Economic.

Bărbatul, a cărui identitate încă nu a putut fi stabilită de polițiști, a ajuns în stare critică la spital după ce a ajuns sub roțile unui camion. Accidentul a avut loc în apropierea unei treceri de pietoni din zona sensului giratoriu din apropierea colegiului.

Pietonul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a ajuns, din motive necunoscute, sub roțile din laterala din stânga spate a camionului. A fost nevoie de un echipaj de la descarcerare pentru a putea fi scos de sub camion și preluat de cadrele medicale pentru transport al spital.

Imediat a fost intubat și supus unui examen imagistic, după care transferat în sala de operații, pentru ca medicii să încerce să îl stabilizeze. Inima acestuia s-a oprit însă, pe masa de operații. “Din păcate, leziunile suferite au fost multe prea grave. Prezenta multiple fracturi la nivelul bazinului, toracelui, precum și leziuni la mai multe organe. A intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi resuscitat”, a precizat medicul Monica Adăscăliței, medic de gardă în cardul UPU-SMURD.

Polițiștii botoșăneni încearcă acum să stabilească identitatea tânărului, la spital ajungând și două femei, una pretinzând că ar fi mama victimei, alta soția.

Deja ai votat!