Era să intre cu maşina în mall la beţie (video)

De beat ce era, un botoşănean a lovit cu maşina unul dintre zidurile de la Uvertura Mall.

Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, se afla la volanul unui autouturism marca Opel, într-una dintre parcările din afara mall-ului. Într-o stare avansată de ebrietate, acesta s-a urcat la volan şi a încercat să plece cu maşina, dar s-a oprit în primul zid care i-a ieşit în cale, fiind la un pas de a lovi şi două femei care circulau în zonă.

Oamenii care au văzut incidentul au sunat imediat la 112, la faţa locului sosind un echipaj de poliţie, care a încercat să îl legizimeze pe bărbat, acesta abia a reuşit să scoată actele să le prezinte şi cu greu a reuşit să sufle în fiolă. Rezultatul a fost de 1.07 alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la Urgenţe, pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Din cauza stării în care era, acesta a şi adormit la Urgenţe, după ce cadrele medicale i-au pus o perufzie, pentru a-şi mai reveni. „Nici nu mai ştia ce sau cât a băut. Doar dădea din cap afirmativ”, a spus un angajat al UPU-SMURD.

Ulterior, şoferul turmentat a fost condus la sediul Poliţiei Rutiere, fiind nevoie ca doi poliţiti să îl sprijine în permanenţă, pentru a nu cădea din picioare. „În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Deja ai votat!