Copii răniţi într-un accident provocat de mamă

Doi copii au ajuns la spital, după ce mașina condusă de mama lor a fost implicată într-un accident rutier.

Evenimentul rutier a avut loc sâmbătă, în apropierea localității Ghireni. Atunci, un Audi, condus de o femeie, în vârstă de 35 de ani, a ajuns în afara părții carosabile, după ce şoferiţa a pierdut controlul volanului. Accidentul s-a petrecut după o porțiune de drum drept, într-o curbă la dreapta. Din cauza vitezei și a neatenției, femeia a pierdut controlul volanului și a ieșit în decor.

Din fericire, mașina nu a lovit vreun obstacol în cale, însă cei doi copii aflați în autoturism s-au lovit de interiorul habitaclului, suferind mai multe răni ușoare. „Toți ocupanții autoturismului au fost preluați de o ambulanță și transportați la spital. Micuții, de doi și patru ani, prezentau câteva contuzii, dar erau în afara oricărui pericol”, a precizat un asistent din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoșani.

La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție, care a început imediat o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului. Șoferița a fost verificată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. „În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat agent principal Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoșani.

– Tudor CHIRIAC

Deja ai votat!