Doliu în PSD Botoşani – Florentin Pietraru a trecut la cele veşnice

Social democraţii botoşăneni sunt în doliu. Florentin Pietraru, fost consilier judeţean şi municipal PSD, a trecut la cele veşnice.

Potrivit liderilor PSD, Florentin Pietraru a fost un om dedicat politicii de stânga, care-și susținea punctele de vedere cu calm și echilibru.

De profesie inginer chimist, Florentin Pietraru și-a început cariera la Combinatul de Îngrășăminte chimice Piatra Neamț. Apoi a fost directorul general al Întreprinderii de Articole tehnice din cauciuc Botoşani.

Florentin Pietraru a fost primarul municipiului Botoșani, în perioada ianuarie – noiembrie 1990. A mai lucrat ca șef serviciu în cadrul Consiliului Județean Botoșani și Direcției Județene de Drumuri și Poduri. Începând cu anul 2003, până la pensionare, a fost director general, respectiv director adjunct al societăţii Termica Botoșani.

Florentin Pietraru şi-a lăsat amprenta prin profesionalism în toate instituțiile în care a lucrat sau pe care le-a condus. În funcțiile pe care le-a deținut, primar și consilier municipal, consilier județean și președinte al Organizației Județene de Pensionari a PSD, a demonstrat mereu interesul față de oameni și cumpătare în decizii.

Transmitem sincere condoleanțe întregii familii și putere pentru a depăși aceste momente greu de îndurat! Îngerii să-i călăuzească viața de apoi, iar Bunul Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa!”, a transmis echipa PSD.

Familia a anunțat că Florentin Pietraru a fost depus la Biserica „Sfânta Cuvioasă Parascheva”, de pe Pietonalul Unirii.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

Deja ai votat!