Bărbat salvat miraculos după o cădere de la etaj (video)

Nu de puține ori s-a spus că bețivii au un Dumnezeu al lor, iar un bărbat din Botoșani ar putea fi mărturia vie a acestei zicale. În vârstă de 52 de ani, acesta a ajuns la spital în stare critică după ce a căzut de la etaj. Incidentul a avut loc la mijlocul lunii octombrie, când bărbatul, într-o avansată stare de ebrietate, a căzut printre balustradele de pe casa scării din blocul în care locuia. Zgomotul produs de impactul acestuia cu cimentul a alertat vecinii, care au sunat la 112, cerând ajutorul cadrelor medicale. Bărbatul a fost transportat în stare critică la spital, fiind internat pe secția de reanimare, din cauza multiplelor traumatisme suferite.

„Pacientul a ajuns la spital cu un traumatism cranio facial, traumatism cranian, fractură complexă cu deplasare antebraț drept, fractură omoplat stâng, fractură de craniu, contuzie coloană vertebrală cervicală, fracturi costale, precum și fractură de corp vertebral. A fost internat cu prognostic rezervat”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Județean.

Ulterior, bărbatul a fost supus unei intervenții ortopedice, fiindu-i montate două plăci metalice și nu mai puțin de 11 șuruburi pentru a-i fixa două dintre oase.

La începutul lunii noiembrie, în ciuda previziunilor sumbre, acesta a fost externat, starea lui fiind una stabilă, în afara oricărui pericol.

Deja ai votat!