Lacrimi şi durere după suicidul farmacistei de la Judeţean: “Trebuie să aleg ceea ce merită cu adevărat”

Gestul farmacistei de la Spitalul Judeţean, care a ales să îşi pună capăt zilelor la doar 30 de ani, i-a dărâmat pe toţi cei apropiaţi. Gestul său a lăsat în urmă o mulţime de întrebări şi o durere fără margini în sufletul membrilor familiei.

Tânăra provine dintr-o familie din judeţul Suceava şi era iubită şi apreciată de toţi cei care o cunoşteau. „Nu îmi găsesc cuvintele şi totuşi nu înţeleg de ce tu copil bun, deştept, cuminte, inteligent…..de ce? Îmi pare rău fiindcă ai ales să pleci prea devreme, mult prea devreme. Erai un copil realizat, erai pe picioarele tale, erai mândria pentru întreaga familie. Erai totul!”, este mesajul sfâșietor postat de una dintre cunoştinţele familiei.

Tânăra avea o înclinaţie şi spre latura artistică, iar unii dintre apropiaţi spuneau că ar fi putut să dea şi la facultatea de teatru. Din câte se pare, femeia suferea de ceva timp de depresie. Unul dintre mesajele postate pe o reţea de socializare transmite multe despre stările interioare ale tinerei. „Trebuie să aleg, trebuie să aleg ceea ce merită cu adevărat spus: groază sau dorință? Și aleg dorința. Voi, fiecare dintre voi, îmi deschideți ochii, m-ați făcut să văd că nu trebuie să-mi pierd timpul cu frica fără sens”, este un citat dintr-un film apreciat de tânără.

Vestea că femeia a decis să îşi ia viaţa a căzut ca un trăsnet pentru întreaga comunitate din satul sucevean în care s-a născut. „Drum lin! Ai vrut să pleci şi ai plecat! Domnul va fi cu tine mereu. Ai fost un suflet ales, ai fost o fată minunată! Condoleanţe familiei!”, este unul dintre sutele de mesaje primite de familia tinerei.

Căsătorită de puțin timp, femeia şi-a pus capăt zilelor vineri, în apartamentul în care locuia alături de soţul său, bărbatul fiind chiar cel care a găsit-o.

Deja ai votat!