Șoferi amendați din cauza anvelopelor de la mașini

Cinci șoferi au fost sancționați astăzi de polițiștii rutieri, după ce au plecat la drum cu mașinile cu toate că acestea aveau anvelopele uzate peste limita legală. Una dintre sancțiuni a fost aplicată unei tinere de 20 de ani, care a fost implicată într-un accident soldat cu pagube materiale.

„Până în acest moment au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care circulau cu autoturisme având anvelopele uzate peste limită. Unul dintre aceștia, o tânără de 20 de ani, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Victoriei, din municipiul Botoșani, a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului au rezultat doar avarii”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Potrivit acelorași surse, tânără a fost sancționată cu amendă în cuantum de 1450 de lei pentru neacordarea priorității de trecere unui autoturism care avea acest drept, anvelope uzate peste limită și lipsa documentelor obligatorii. Ca măsură complementară, agenții rutieri care au ajuns la locul accidentului i-au reținut permisul de conducere și certificatul de înmatriculare.

 

Deja ai votat!