Botoşănean în stare critică după un accident cumplit în Iaşi (video)

Drumul spre Iaşi, proaspăt reabilitat în dreptul localităţii Prăjeni, a crescut mult traficul spre capitala regiunii şi astfel încep să apară şi accidentele garve, din păcate.

Un botoşănean se află în stare critică la spital după ce a fost victima unui accident pe drumul spre Iaşi, prin Prăjeni. Acesta este intubat și a fost transportat la Spitalul ,,Sfântul Spiridon” din Iași cu un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD. Victima a fost scoasă din autoturism de către echipajele de descarcerare.

Din primele informații oferite de reporterii BZI, șoferul autoturismului cu numere de Suceava este din judeţul Botoşani şi a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod, ricoșând într-un copac. În urma impactului șoferul, a rămas încarcerat fiind grav rănit.

De asemenea, în autoturism se mai aflau doi tineri care veneau de la muncă din Iași și se îndreptau spre Vlădeni, la ocazie. Pasagerul din dreapta, care a scăpat miraculos fără nicio zgârietură, susține că șoferul s-ar fi ferit de o mașină, după care a intrat în balans, s-a lovit de un cap de pod și apoi de copac.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri.

Deși șoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, martorii spun că acesta emana halenă alcoolică.

Video/Foto : BZI & Ziarul de Iaşi

Deja ai votat!