Apel umanitar pentru fetița accidentată în seara de Ajun

Fetița de șase ani din satul Baranca, comuna Hudești, orașul Darabani, accidentată în seara de Ajun în timp ce era la colindat, are nevoie de ajutor. Din cauza stării critice micuța Tabita a fost transferată la Spitalul Județean din Suceava. Din păcate, familia are o situaţie financiară precară şi are nevoie de ajutor pentru a plăti pentru perioada în care mama trebuie să stea în spital cu cea mică.

“Nu avem cu ce plăti spitalul. Încă nu știm câți bani trebuie să dăm, la final trebuie să plătim. Tabita a fost operată la creier, nu deschide ochii, dacă pun mâna pe ea simte. Peste 10 zile urmează să i se facă o rază la creier”, a spus Florentina Bădărău, mama fetiței accidentate.

“O țineam de mână și dintr-o dată s-a smuls”

Nenorocirea a avut loc, vineri, în Ajun de Crăciun, pe DN 29A, la ieșirea din orașul Darabani. Un autoturism marca Toyota, condus de un tânăr de 25 de ani, se deplasa dinspre Darabani spre Dorohoi. La un moment dat, în timp ce trecea prin dreptul unei femei, care era de mână cu copilul ei, acesta a ţâşnit în stradă, cu intenţia de a traversa în fugă, la casa de vis-a-vis, unde voia să colinde. Şoferul nu a putut face nimic pentru a evita impactul, care a fost unul extrem de grav. Micuţa a fost lovită de oglinda maşinii chiar în zona capului, fiind aruncată în lateral, unde a rămas inconştientă.

“Eram la colindat cu ea și sora Tabitei. O țineam de mână și dintr-o dată s-a smuls și a vrut să traverseze pentru a avut să meargă la nașii surorii să colinde. Șoferul a trecut cu viteză și nu a văzut-o. Nu a mai putut evita”, a spus mama îndurerată.

Toți cei care vor să o ajute pe micuța Tabita Bacrău pot lua legătura cu mama Florentina Bădărău-mama fetiței sau pot face donații în contul: IBAN:RO74RNCB0043156627680001. Cei doi părinți mai au o fetiță.

Deja ai votat!