Zâmbete aduse pe chipul unor copii de salvatorii de la Ambulanţă (video)

O parte dintre angajaţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) au luat o pauză de la salvarea de vieţi şi au dorit să facă o surpriză unei familii necăjite din marginea judeţului.

Astfel, o echipă din partea SJA a ţinut, preţ de câteva ore, locul lui Moş Crăciun pentru o familie din satul Jijia, comuna Albeşti. Cadrele medicale au mers cu mai mulţi saci de cadouri la cei doi bebeluşi de cinci luni, un copil de un an şi altul de patru ani, micuţii având o surpriză de proporţii. Pe lângă jucării şi dulciuri, micuţii au primit mai multe haine, dar şi alimente.
„A fost o acţiune de suflet. Ne bucurăm că am putut ajuta această familie. Toţi colegii au contribuit cu ce au putut şi cât au putut şi vrem să repetăm astfel de acţiuni şi la alte familii din judeţ. A fost un prilej să facem şi o faptă bună şi să încercăm să mai ieşim din rutina zilelor cu cazuri grave, accidente, cazuri de Covid”, a spus medicul Eduard Gurău, din cadrul SJA Botoşani.

Mesagerii Moşului au fost, în acest an, medicul Eduard Gurău, asistenţii Iulia Costiniuc, Irinel Cobuz şi Valentin Uliniuc, precum şi ambulanţierii Ovidiu Caia, Marcel Caraman, Ionuţ Ungureanu și Sorin Roșu.

Deja ai votat!