spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTTineri reținuți de Anul Nou după o crimă sângeroasă (video)

Tineri reținuți de Anul Nou după o crimă sângeroasă (video)

Bărbatul găsit mort aproape de casă, la Tudora, a fost ucis cu sălbăticie de doi tineri.

Acest fapt a fost descoperit de polițiști după o zi întreagă de cercetări și anchete încrucișate, care au găsit și autorii.

La data de 30 decembrie 2021, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 63 de ani, din comuna Tudora a fost găsit decedat pe drumul public din aceeași localitate.

În urma primelor verificări a fost dispusă efectuarea cercetărilor sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, ulterior cercetările fiind declinate către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, sub aspectul comiterii infracțiunii de omor. “Continuarea cercetărilor a condus la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei, respectiv, doi tineri de 22 și respectiv 28 de ani, ambii din localitatea Tudora, aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore”, a precizat agent principal Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Din verificări a reieșit faptul că în seara de 30 decembrie 2021, cei doi, în timp ce se aflau într-un bar din localitate, ar fi avut un conflict verbal cu victima, după care ar fi lovit- o cu palma în zona feței, ceea ce a condus la evacuarea acestora din local.

Ulterior, cei doi tineri ar fi urmărit victima pe drumul spre locuință, și, ajungând-o din urmă, i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect din lemn si apoi cu picioarele, în zona capului.

Aceștia vor fi prezentați în cursul zilei de astăzi în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, după ce au petrecut noaptea dintre ani în arestul Poliției.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
12.2 ° C
12.2 °
12.2 °
66 %
2.6kmh
100 %
joi
13 °
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...