Accident grav între doi șoferi de 19 ani (video)

La doar câteva ore distanță de un accident cu cinci victime, provocat de un șofer începător, un alt eveniment rutier grav a avut loc la Dorohoi, tot din cauza unui șofer de 19 ani.

Evenimentul rutier a avut loc cu puțin înainte de ora 22.00, în apropierea Podului Botoșanilor, în zona magazinului Profi.

Potrivit primelor informații, oferite de Realitatea Dorohoiana, un autoturism marca Opel Astra, care cobora bulevardul, și la volanul căruia se afla o tânără de 19 ani din Dorohoi, a fost lovit din lateral dreapta de un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Austria, condus de un tânăr de aceeași vârstă, care a ieșit din parcarea din fața magazinului Profi, de pe marginea drumului, fără să se asigure.

În urma impactului, autoturismul Opel Astra a fost proiectat pe scuarul care desparte sensurile de mers, a culcat la pământ un copac ornamental și a rămas suspendat pe următorul. Nici autoturismul Audi nu a scăpat întreg, resturi de caroserie fiind împrăștiate pe carosabil la distanță de câteva zeci de metri.

La fața locului au ajuns în scurt timp echipaje de pompieri, SMURD, Ambulanță și poliție. Pompierii au intervenit pentru deconectarea bateriilor mașinilor, pentru prevenirea producerii unui incendiu și au înlăturat elementele de caroserie rezultate în urma producerii accidentului.

În Opel se aflau trei tinere, cu vârste cuprinse între 16 și 21 de ani. Două dintre ele, șoferița de 19 ani și o pasageră de 16 ani, au fost transportate la spital cu autospeciala SMURD. Este vorba despre șoferița de pe Opel, în vârstă de 19 ani și una dintre pasagere, o tânără în vârstă de 16 ani. Conducătorul auto și pasagerul din Audi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Șoferul autoturismului Audi este din Lozna și după accident încă nu realiza foarte bine ce s-a întâmplat. „Am ieșit din parcare și m-a lovit în plin. Nu am mai apucat să văd nimic. Mașina este a fratelui meu”, a spus acesta.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Deja ai votat!