spot_img
joi, mai 2, 2024
AcasăLocal BTGeorge Simion și-a făcut campanie la Botoșani. A cumpărat usturoi și a...

George Simion și-a făcut campanie la Botoșani. A cumpărat usturoi și a mers pe mijlocul străzii (video)

Co-președintele AUR, George Simion, a făcut un maraton în județ, într-o așa-numită „Caravană a mulțumirii”, care a semănat cu o campanie electorală. Ajuns în municipiul Botoșani încă de sâmbătă seara, liderul AUR a fost așteptat de peste o sută de membri și simpatizanți în Piața Revoluției.

El a ținut un speech în care i-a atacat pe actualii guvernanți, dar și pe președintele Klaus Iohannis, precizând că va continua lupta pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.

Periplul lui George Simion a continuat astăzi la Dorohoi, unde s-a întâlnit cu primarul municipiului Dorin Alexandrescu și cu viceprimarul Cristian Dogaru (PSD), unde a schimbat câteva amabilități. A urmat mai apoi periplul prin municipiul Dorohoi, după care delegația AUR a revenit în municipiul Botoșani, unde s-a dus prin piață și a strâns mâna la toată lumea pe care a întâlnit-o. Apoi a coborât de pe trotuar și a luat-o printre mașini, pentru a da mâna cu șoferii, mergând câțiva metri chiar pe mijlocul străzii Marchian.

În piața centrală, el s-a intersectat cu o femeie care vindea usturoi de la Copălău și de la care a cumpărat două cununi de usturoi.

„Eu am luat o legătură ca să alung toți dracii din Parlamentul României. Pe 1 februarie, că acum e vacanță parlamentară. În ianuarie, toată luna, nu se lucrează. În iulie la fel, în august la fel. Cine nu ar vrea așa viață? Deci duc funia asta în casa spânzuratului”, a spus George Simion.

În aceeași notă populistă a discursului AUR, Simion a spus în hala de lactate să nu mai cumpere oamenii din magazinele „străinilor”, apoi a cumpărat struguri de la basarabeni ca să poată cere unirea provinciei cu România.

Din municipiu, George Simion a urcat într-o mașină personală și a plecat spre Flămânzi, periplul său în județ continuând cu vizite în orașul Săveni și mai apoi la Darabani.

Deşi suntem în plin val cinci al pandemiei, iar la Botoşani numărul de bolnavi atinge noi recorduri în fiecare zi, cei prezenţi la manifestări nu am purtat mască.

Președintele AUR nu a organizat o conferință de presă și nu a răspuns la întrebările ziariștilor pentru a putea afla cine sunt dracii din Parlament, de ce nu poartă mască și care este părerea AUR despre posibilul conflict între Rusia și Ucraina.

Ca de obicei la vizitele lui George Simion prin țară, forțele de ordine nu și-au făcut simțită absolut deloc prezența.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
15.3 ° C
15.6 °
12.1 °
58 %
1.3kmh
100 %
mie
15 °
joi
22 °
vin
22 °
sâm
19 °
Dum
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Oamenii se pregătesc, se vede că vin sărbătorile.

EDITORIAL

Eliminarea din cărțile Primăriei pe motive de incompatibilitate a medicului Cîrstoiu este doar praful în ochi pe care Ciolacu și ai lui ni l-au...

EPIGRAMA ZILEI

Lumina din felicitare Să n-o considerați plocon, Ne costă ea, pe fiecare Cu mult mai mult ca la … E on!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...