duminică, decembrie 4, 2022
AcasăLocal100 de zile de şcoală, sărbătorite la Liceul Pedagogic

100 de zile de şcoală, sărbătorite la Liceul Pedagogic

„Copiii curcubeului” din clasa pregătitoare B „Step by Step” de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”, coordonaţi de profesorii Dana Simion şi Amfiana Fluerariu, au sărbătorit primele 100 de zile de şcoală într-un mod atractiv şi educativ.

Sărbătoarea celor 100 de zile de şcoală este o activitate didactică specifică alternativei educaţionale „Step by Step”, mult aşteptată de copii, învăţătoare şi părinţi.

Pentru micii şcolari de la Liceul Pedagogic a fost o zi plină de culoare. Agenda acestei zile de sărbătoare a cuprins următoarele activităţi: „Întâlnirea de dimineaţă”, „Activitate pe centre”, „Scaunul autorului” şi multe surprize pregătite de doamnele învăţătoare şi de părinţi. Aceştia au lucrat în echipă cu copiii lor, la centrele de activitate care există în clasa „Step by Step” (citire, scriere, matematică, ştiinţe, arte şi construcţii), apoi au prezentat la „Scaunul autorului” lucrările realizate.

A urmat apoi momentul în care fiecare copil a arătat celorlalţi colecţia personală de 100 de obiecte.

Pe parcursul activităţii, cei mici au avut posibilitatea să-şi exerseze propriile deprinderi şi abilităţi, să colaboreze, să-şi exprime gândurile, sentimentele, opiniile, rezolvând într-o manieră creativă sarcinile propuse.

Ziua a fost completată de jocuri la care copiii i-au avut ca parteneri chiar pe părinţii lor.

Întreaga activitate a demonstrat cât de importantă este colaborarea dintre şcoală şi familie, pentru dezvoltarea optimă a copiilor.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
-0.3 ° C
1.6 °
-0.6 °
95 %
1.8kmh
100 %
Dum
2 °
lun
1 °
mar
3 °
mie
7 °
joi
6 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

„Tradiţii” strămoşeşti la Mileanca. Porţile furate în noaptea de sfântul Andrei au ajuns şi pe stâlpii de electricitate.

EDITORIAL

Gata, a trecut și Ziua Națională. Politicienii au făcut ceea ce știu mai bine, și anume au ieșit din birouri și și-au recitat discursurile...

GÂNDUL ZILEI

O terasă, bunăoară, Definită elegant, E una scoasă afară Din restaurant! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...