vineri, aprilie 19, 2024
AcasăLocal BTVlad Plăcintă, premiat la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială

Vlad Plăcintă, premiat la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială

Vlad Plăcintă, preşedintele Asociaţiei „Salvează o Inimă”, a fost premiat marţi seară la cea de-a VIII-a ediţie a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială. Acesta a fost nominalizat de către Structura Teritorială Botoșani a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România (CNASR) la categoria personalități care s-au remarcat în susținerea profesiei de asistent socială în perioada 2020-2021.

Evenimentul a fost prezentat de către Andreea Marin. „Bucuria a fost mai mare pentru că am întâlnit oameni pentru oameni dedicați cu timp și fără timp persoanelor vulnerabile din comunitatea pe care o reprezintă și oameniilor din afara țării care au nevoie de sprijinul lor. La prezentarea fiecărui câștigător mi-a săltat inima de bucurie să văd ce oamenii frumoși avem în țara noastră pe care pe mulți dintre ei nu îi cunoaște nimeni, mulți dintre acești oameni lucrează pentru aproape în tăcere cu toată dragostea și responsabilitatea ca persoanele care apelează la ei să beneficieze de sprijinul lor pentru a trece cu bine obstacolul care le stă înainte. Mulțumesc frumos pentru încrederea acordată Structurii teritoriale Botoșani a Colegiului Național al asistenților sociali din România”, a spus Vlad Plăcintă.

Milioane de euro adunaţi de-a lungul anilor

Cu o experiență de aproximativ 10 ani în domeniul proiectelor desfășurate prin Asociația „Salvează o inimă”, Vlad Plăcintă a reușit să colecteze peste 14 milioane de euro prin proiecte și donații, reușind cu aceste fonduri să ofere servicii ce au impactat într-un mod pozitiv viețile și nevoile extreme a sute și sute de copii și adulți aflați în situații de risc.

Potrivit reprezentanţilor Structurii Teritoriale Botoşani a CNASR, în pandemie, Vlad Plăcintă a asigurat servicii şi echipamente specifice protecției împotriva infecției cu SARS- CoV-2. Acesta s-a implicat şi în activitatea Casei Nicolae, din satul Rădeni – Frumuşica, acolo unde şi-au găsit casă peste 15 oameni ai străzii. Totodată, are un rol important în construirea unui așezământ pentru copiii orfani.

Pentru noi, domnul Vlad Dumitru Plăcintă este și va rămâne mereu un luptător ce a demonstrat că deține cheia succesului atunci când este nevoie de a fi eficient în lupta pentru a ajuta semenii aflați în situații critice, de nevoi și lipsuri extreme.

Mulțumim domnului Vlad Dumitru Plăcintă pentru întreaga activitate și pentru faptul că a acceptat nominalizarea de a reprezenta județul Botoșani în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VIII-a”, au mai transmis reprezentanţii structurii botoşănene a CNASR.

Preşedintele Asociaţiei „Salvează o Inimă” este Cetăţean de Onoare al Municipiului Botoşani şi Cetăţean de Onoare al comunei Frumuşica.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
5.8 ° C
7.6 °
5.5 °
82 %
2.1kmh
46 %
vin
5 °
sâm
14 °
Dum
11 °
lun
12 °
mar
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doina Federovici, de la începutul primăverii, când încă nu știa că anunțase cu patru ani înainte că nu va candida decât pentru un mandat.

EDITORIAL

Idioțenia cu armata obligatorie este o temă foarte dragă atât românașilor de rând, cât și politicienilor, iar în ultima vreme discuțiile pe marginea subiectului...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...